Videospot za pesem 'Asking for it' by FPZ Z'borke

Poglej video!

Pustna povorka. Ljubljana 2021

Poglej video!

In ponovno sporočamo, da smo številni v ruševinah AT Rog izgubili vse, ne samo študijske pripomočke, delovno orodje, listine o izobrazbi in umetniške stvaritve. Izgubili smo tudi sleherno zaupanje v to, da je v kapitalizmu ljubljanskega tipa možno računati na fair-play ali pravno zaščito pred samovoljo tako paravojaških enot, mestnih oblasti kot policije. 
Sedaj tudi mi vemo, da so ljudem napovedali vojno in pomembno je, da to razumemo.

Poglej video!

V času neprazničnega razpoloženja smrtonosnega drugega vala želimo s kratko intervecijo dvigniti bojevniško moralo z nekaj vragolijami in pokazati našo brezmejno ustvarjalnost tudi v času ukrepov in novih MOL groženj na obzorju.

Poglej video!

Kdor seje bedo, žanje bes! Pričakujte nas na ulicah!

Who sows misery reaps rage! Expect us on the streets!

Poglej video!

Laži MOL o Skupnosti AT Rog ponovno. 

Poglej video!

Kratek film o anarho organiziranju, bojih in represiji od 2008 do 2020 v Istri in Kvarneju. 

Poglej video!

elita složna proti ljudstvu

Poglej video!

Video poročilo protesta Proti socialnemu čiščenju mesta//video reports of a protest Against the social cleansing of the city

Poglej video!

19.09.2020 smo prepešačili, prevesljali in prekolesarili pot ob reki Soči ter se na koncu skupaj zbrali v Anhovem v znak protesta proti industirjam in oblastem, ki za voljo njihovih dobičkov uničujejo zrak, vodo in zemljo vseh. USTAVIMO diktaturi kapitala!

On September 19 2020, we hiked, paddled and cycled along the Soča river, finishing together we gathered in Anhovo to protest against the industries and authorities that are destroying our air, water and soil for their profit. LET'S STOP the dictatorship of capital!

Poglej video!

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.