{youtube}BTsiFLP6Sqk{/youtube}

SELF-ORGANIZED ANTIFASCIST FOOTBALL TOURNAMENT "KICK RACISM" (29/04/17 Ljubljana/Slovenia)

Letošnji spomladanski nogometni turnir #BrcnimoRasizem bo potekal v soboto, 29. aprila na igriščih Športno rekreacijskega centra Poljane v Ljubljani.

Turnir je del širše pobude, ki preko športa promovira boj proti vsem oblikam izključevanja, sovraštva in zatiranja ter skozi tovrstne dogodke gradi alternative. Turnir je priložnost za povezovanje in gradnjo solidarnosti med aktivističničmi skupinami in drugimi družbeno angažiranimi iniciativami ter ljudmi, ki jih je obstoječi sistem potisnil na družbeni rob. Gre za odprti skupnostni prostor radikalne enakosti, ki zavrača rasizem, seksizem, homofobijo, nacionalizme in vse druge oblike diskriminacije.

★ PROGRAM ★

[ Petek, 28. april 2017 ]
@Social Center Rog (Trubarjeva 72)
18:00 ŽREB TEKMOVANJA

[ Sobota, 29. april 2017 ]
@ŠRC Poljane
10:00 – 19:00 NOGOMETNI TURNIR (in spremljevalni program):
Predtekmovanje po skupinah (8 skupin po 3 ekipe), četrtfinale, polfinale, tekma za 3. mesto in finale. Podelitev priznanj in pokalov.

★ SISTEM TEKMOVANJA ★

Na turnirju bo prostora za 24 ekip. Te se bodo v predtekmovanju pomerile v skupinah s po tremi ekipami, najbolj uspešne pa še v tekmah do finala.

Igralo se bo po ljudskih pravilih rekreativnega malega nogometa (ekipe 4+1, polodbojne žoge velikosti 4, neomejeno menjav, golman brez omejitev, v predtekmovanju 2x10 min...).

★ PRIJAVE EKIP ★

Svoje ekipe prijavite na email kontakt (glej spodaj). Vsaka prijavnica mora vsebovati ime ekipe, kontakt kapetana in imena igralcev ter po možnosti kratko predstavitev in fotografijo/logotip.

★ SPREMLJEVALNI PROGRAM ★

Poleg nogometnega turnirja bo organiziran tudi pester spremljevalni program: košarka in druge športne igre, navijanje/koreografije, otroške in druge delavnice, glasba, hrana ne orožje! idr.

------------------------------------

Turnir je samoorganiziran ter finančno in drugače povsem neodvisen. Namenjen je skupnosti, zato vas pozivamo, da se pridružite organizaciji dogodka! Pomagajte nam s promocijo dogodka in idej, ki jih promovira, pridružite se turnirju s svojo ekipo, navijaško skupino ali zgolj kot obiskovalci. Kakršnekoli dodatne ideje in pomoč so več kot dobrodošle! Uporabite spodnji kontakt!

Soorganizirajo: ŠD Poljane, Socialni center Rog, Anarhistična pobuda Ljubljana

Medijski pokrovitelj: http://www.komunal.org/

★ KONTAKT ★
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
https://www.facebook.com/brcnimo.rasizem/

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.