Video poročilo protesta Proti socialnemu čiščenju mesta//video reports of a protest Against the social cleansing of the city

Poglej video!

V času neprazničnega razpoloženja smrtonosnega drugega vala želimo s kratko intervecijo dvigniti bojevniško moralo z nekaj vragolijami in pokazati našo brezmejno ustvarjalnost tudi v času ukrepov in novih MOL groženj na obzorju.

Poglej video!

Antifa Sestre so se ponovno podale na naše ulicah, tokrat z namenom, da podprejo lokalni odpor proti rasistični vardi, ki se sestaja v Ormožu.

Antifa Sisters have stormed the local streets again, this time with the inted to suport the local antifa resistence against racists vigilantes meeting in Ormož. 

Preberi več

V soboto 27.06.2020 je potekala akcija za ohranitev in obrambo narave pred kapitalskimi interesi.

Preberi več

Kratek film o anarho organiziranju, bojih in represiji od 2008 do 2020 v Istri in Kvarneju. 

Poglej video!

V torek 25. avgusta 2020 se je pri deportacijskem centru pri Postojni odvil protest solidarnosti s tam zaprtimi migranti in migrantkami. Nedavno je od tam prišla vest, da zaradi nevzdržnih razmer prihaja do protestov, nekateri so se odločili tudi za gladovne stavke.

Poglej video!

V sredo 24.06.2020 se je zgodil antinacionalističen shod Kontraproslava kot odgovor na hujskaške politike sovraštva. Skupaj smo se jim zoperstavili v borbi za boljši vset!

Preberi več

19.09.2020 smo prepešačili, prevesljali in prekolesarili pot ob reki Soči ter se na koncu skupaj zbrali v Anhovem v znak protesta proti industirjam in oblastem, ki za voljo njihovih dobičkov uničujejo zrak, vodo in zemljo vseh. USTAVIMO diktaturi kapitala!

On September 19 2020, we hiked, paddled and cycled along the Soča river, finishing together we gathered in Anhovo to protest against the industries and authorities that are destroying our air, water and soil for their profit. LET'S STOP the dictatorship of capital!

Poglej video!

Živa Sila pomlad-poletje 2020

Poglej video!

Police, during one of their unanounced morning raids in camp Porin, Zagreb, entered a room of man and his pregnant wife.

Poglej video!

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.