Video poročilo - 19. 1. 2022

Poglej video

/.../Testi iz jezika ne smejo biti pogoj za osnovno socialno pomoč./.../Zahtevamo boljše prevajalce, dostop do odvetnikov in informacij o naših pravicah./.../Ne potrebujemo še več domov za integracijo, kjer na kupu živi ogromno beguncev kot v nekakšnem getu, potrebujemo možnost bivanja na različnih lokacijah v javnih stanovanjih./.../Zahtevamo, da se konstantni pregledi in nadlegovanje s strani policije na ulicah in celo na naših domovih prenehajo./.../

Poglej video!

Protest proti imperializmu, proti patriarhatu povsod po svetu, za dostop do azila za vse in varen prehod begunk_cev. Za sesutje Trdnjave Evrope.
Protest against imperialism, against patriarchy all over the world, for access to asylum for all and a safe passage for refugees. For the collapse of Fortress Europe.

Poglej video!

Za avtonomne prostore! Smrt gentrifikaciji!

Poglej video!

Kot del mnogoterega gibanja za svobodo gibanja zahtevamo prost prehod brez omejitev za zapatistično delegacijo in to takoj. Prav tako zahtevamo prost prehod evropskih meja za vse ostale, tudi za ilegalizirane, ljudi brez papirjev, državljane ali ne, tako za tiste, ki bežijo pred vojno kot za one, ki bežijo pred revščino, klimatsko krizo ali družbeno zatohlostjo. Ograje Trdnjave Evrope morajo pasti.

Preberi Tekst!

Poročilo z novinarske konference 21. maja 2021 v Ljubljani

Preberi tekst!

 Ljubljana,  14.05.2021

Preberi tekst!

Lekcije preteklih bojev udejanjamo v sedanjosti.

We put the lessons of past struggles into practice in the present.

Poglej video!

Pustna povorka. Ljubljana 2021

Poglej video!

Kdor seje bedo, žanje bes! Pričakujte nas na ulicah!

Who sows misery reaps rage! Expect us on the streets!

Poglej video!

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.